zonder-voorschrift.com
top
logo


Home Joomla! Overzicht
Joomla! Overzicht PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
zaterdag 09 augustus 2008 07:49

Wanneer web publicatie systemen iets nieuws is voor u zult u ondervinden dat Joomla! stijlvolle oplossingen biedt voor uw online wensen. Het kan een robuuste bedrijfswebsite afleveren, met eindeloze uitbreidingen voor uw publicatie behoeften. Bovendien is het veelal het systeem waar kleine bedrijven en thuisgebruikers voor kiezen die een professioneel ogende website willen welke eenvoudig te onderhouden is en gemakkelijk in gebruik. Wij laten de inhoud tot zijn recht komen.

Maar waar is het addertje? Hoeveel kost dit systeem?

Nou, we hebben goed nieuws ... en nog meer goed nieuws! Joomla! 1.5 is gratis, het is vrijgegeven onder een Open Source licentie - de GNU/General Public License v 2.0. Wanneer u zou investeren in een commercieel alternatief dan was uw portomonnee nu leeg en voor het uitbreiden van functionaliteit zou u waarschijnlijk een tweede hypotheek moeten afsluiten voor elke keer dat u iets aan uw site zou willen toevoegen!

Joomla! verandert dat allemaal ...
Joomla! is anders dan de gangbare modellen voor content management software. Om te beginnen, het is niet gecompliceerd. Joomla! is ontwikkeld voor iedereen en iedereen kan het verder ontwikkelen. Het is ontworpen om te functioneren (primair) met andere Open Source, gratis, software zoals PHP, MySQL, en Apache.

Het is gemakkelijk te installeren en administreren, en is betrouwbaar.

Joomla! vereist zelfs geen kennis van HTML van de gebruiker of administrator om het te beheren wanneer het eenmaal draait.

Om de perfecte website te verkrijgen, met alle functionaliteit die u eist voor uw eigen behoeften, kan extra tijd en inspanning kosten maar met de hulp van de Joomla! community die beschikbaar is en de vele derde partij ontwikkelaars die actief nieuwe extensies ontwikkelen voor het 1.5. platform op bijna dagelijkse basis, is er hoogstwaarschijnlijk wel iets te vinden dat aan uw behoeften voldoet. Of u zou uw eigen extensies kunnen ontwikkelen en deze beschikbaar maken voor de rest van de community.

price for cialis in canada

Laatst aangepast op vrijdag 16 juni 2017 08:30
 

bottom
top

Laatste nieuws

Populair


bottom

Powered by Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.